”It’s the most wonderful time of the year!”
~Andy Williams

Ieder jaar lijkt de mooiste tijd van het jaar weer eerder te beginnen. In Augustus liggen de eerste zakken pepernoten al in de winkel en vanaf half September kan je al overal kerstversieringen scoren.  Ben jij ook zo gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft?

Deze tijd van het jaar kan voor mij niet vroeg genoeg beginnen. Minpuntjes: Het word steeds kouder buiten, de dagen worden korter en de regen komt met bakken uit de hemel vallen. Pluspunten: Het is tijd om lekker op de bank te relaxen onder een lading dekentjes met een warm kopje thee (of chocolademelk!) terwijl je een leuke film kijkt. En wat is dan niet leuker dan alvast in de mood te komen met een Kerstfilm!

A Christmas Prince

Heb jij een Netflix account? Schuif alles wat je aan het doen bent aan de kant, want sinds 17 November staat deze Netflix Original Movie online! Oké, A Christmas Prince is misschien een klein beetje afgezaagd. Je weet vanaf de eerste minuut al hoe de film gaat aflopen, maar dat maakt hem zeker niet minder leuk.

Een echte Feel Good

A Christmas Prince gaat over Amber (Rose McIver). Amber is journaliste en word met de kerst weggestuurd naar het land Aldovia. Daar moet ze een artikel schrijven over de knappe prins Richard (Ben Lamb). Ze gaat undercover als nanny en geeft zogenaamd les aan prinses Emily (Honor Kneafsey). Ondertussen komt ze van alles te weten over de koninklijke familie. Naarmate Amber prins Richard beter leert kennen valt ze voor hem, maar tijdens haar zoektocht naar juicy story’s ontdekt ze een groot geheim. Kiest ze voor haar carrière of toch voor de liefde?

Ik ben verslaafd! A Christmas Prince is een echte zwijmelfilm, met een lach en een traan, maar vooral heel veel romantiek. Nieuwsgierig geworden? Bekijk hieronder de trailer.