“All we have to decide is what to do with the time that is given to us”
– J.R.R. Tolkien

Over Lot

Hee You! Wat leuk dat je op Reizen met Lot terecht bent gekomen. Ik zal me even voorstellen. Ik ben Lotte en ik ben 22 jaar oud. Hou jij van eten, reizen en genieten? Dan ben je bij Reizen met Lot aan het goede (web)adres. Op Reizen met Lot deel ik mijn reistips en ervaringen, de lekkerste recepten en de leukste hotspots.

Waarom Reizen met Lot?

Ik ben Reizen met Lot begonnen om mijn passies met elkaar te combineren, namelijk eten, reizen en genieten.

Ik houd van eten. Uit eten gaan en mezelf laten verassen vind ik heerlijk. Tafelen met vrienden en/of familie kan ik elke avond wel doen. Een lekker gerecht op tafel zetten is elke keer weer een uitdaging en enorm leuk, vooral als het gerecht super goed gelukt is.

Reizen doe ik het liefst elke dag van het jaar. Mijn nieuwsgierigheid naar andere culturen, klimaten en landschappen is groots. Het gevoel wat reizen je geeft, de vrijheid, is euforisch. Dat gevoel probeer ik op te zoeken in iedere dag.

20 dingen die perfect bij mij passen:

Dromer ~ Fantasie ~ Films/Series ~ Een beetje gek ~
Goede Vriendin ~ Dierenliefhebber ~ Muziek ~ Creatief ~ Spontaan ~
Reizen ~ Ondeugend ~ Lief ~ Nieuwsgierig ~ Gezelligheid ~
Eten ~ Interieur Styliste ~ Thee ~ Uitslapen ~ Entertainer

En verder

Naast mijn recepten en reiservaringen zal je verschillende mensen terug zien op foto’s. Ik heb vier beste vriendinnetjes waar ik graag tijd mee doorbreng.  Ik heb de allerliefste vriend van de hele wereld, Jeroen, waar ik ook mee samenwoon. Ik werk fulltime op een sportschool en ga vaak langs bij mijn familie.

For not all those who wonder, are lost..

Het leven is een groot avontuur met ups en downs. Met Reizen met Lot neem ik je niet alleen mee op reis naar mijn vakantie bestemmingen en door verschillende keukens. Mijn doel is om jou te motiveren alles uit iedere dag te halen. Te genieten van het hier en nu, maar ook om te dromen van de toekomst.

Met alle liefs,
Lotte