Heb jij zin om lekker en gezond te eten zonder lang in de keuken te staan? Dan is het volgende recept echt iets voor jou! Deze wraps zijn erg lekker. Dat is niet het enige, ze zijn ook best gezond met veel mooie verse ingrediënten. Voor 2 personen:

Kippendijfilet
Kippendijfilet 300 gram
Paprikapoeder 1/2 theelepel
Peper en Zout Op gevoel
Olijfolie 1 eetlepel
Vulling
Romaanse sla 2 kropjes
Ananas 8 schijfjes
Ui 1 stuks
Jalapeño Naar wens
Avocado 1 stuks

Pak de ananas en haal de schil en binnenkant eraf. Snijd het in kleine stukken. Snij daarna ook de ui, de avocado en de romaanse sla. Zet een pan op het vuur en doe hier 1 eetlepel olijfolie in. Als de pan goed warm is gooi je de kip in de pan. Kruid hem met paprikapoeder, zout en peper.

Finishing Touches

Pak een grillpan en laat deze flink heet worden. Houd ondertussen ook de kip goed in de gaten en blijf goed roeren. Als de grillpan goed warm is doe je hier de ananas in. Grill totdat er mooie randjes op komen te staan. Verwarm de wraps in de magnetron voor ongeveer 30 seconde. Haal ze eruit en leg op een bord. Verspreidt hierover de sla, avocado, jalapeño, ui en ananas. Als laatste voeg je de kipdijfilet toe.

Bij deze wrap hoort ook een heerlijke saus. Hiervoor heb je 4 ingredienten nodig. Griekse yoghurt, 1 citroen en een beetje peper en zout. Doe wat Griekse yoghurt in een schaaltje, rasp de citroen, knijp het daarna uit en maak het af met wat peper en zout. Zo blijft de wrap lekker gezond en smaakt het erg verfrissend!